Van kettő. Kutya A, és B :

Kettejükre 12ezer lenne évente, de B kutyus egyik heréjét orvosi úton eltávolítattuk mivel az nem szállt le neki, és ezért félő volt baja lesz belőle.

Mivel az ivartalanított kutyusok nem adókötelesek, adok 9ezret a 3 here után.

Örömmel fogom ezt kifizetni, hiszen így végre talpra állhat az Országunk. Örömmel veszem át az állam válláról a terhet. Én szabadítottam őket a társadalomra. Bánom bűneim és vállalom hát a felelősséget. Ez a minimum a majd évtizedes “ingyenélés” után. Büszke vagyok bölcs államfianinkra hogy ezt még időben realizálták. Hiszen eddig csak a kutyák kajáját és orvosi ellátásukat fizettem, de ez ebadóval végre átvehetem a költségvetés azon terheit amit eddig rá róttak e teremtmények. Na mondjuk igaz, hogy nem vették fel államfiak a séta közbeni szeretetcsomagokat a kutyusoktól, és valszeg ezután se fogják, de nyilvánvalóan okkal találták ki ez az adót. Tuti nem azért, hogy legyen mivel foglalkoznunk, ha a valóvilág 5, vagy a közelgő gazdasági csőd nem kötné le a figyelmünket.

Megteszem amit a hazám megkövetel.

“Odaadtam” a magánnyugdíjamat is, hiszen azzal is oly sokra mentünk. végülis csak 410Ft a benzin litere nem 610Ft. látjátok hát jó kezekben van a Hazánk. Csak így tovább. A kétharmados többség számára nincs határ, mint ahogy másnak sem.

Örömmel adózóm mert van miért.

Leave a reply

required

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>